Wie is Nancy Liebrand?

Mijn missie is om mensen in beweging te zetten door ze bewust te maken van eigen gedragspatronen. Hierdoor ga je meer zelfinzicht en zelfbewustzijn ontwikkelen waardoor persoonlijke doelstellingen gehaald kunnen worden.
Ik ben een pragmaticus en speel in op wat in het moment ontstaat.
Ik ga opzoek naar het (vaak onbewuste) dieperliggend niveau om  gedragsverandering(en) te bewerkstelligen.

Ik verbind Systemisch Werken met andere invalshoeken waaronder EFT (Emotionally Focused Therapie voor partners), NLP (Neurolinguïstisch programmeren) en de theorie van Jung.

“Om te ontwikkelen moet je zijn waar het spannend is”

Achtergrond en ervaringen:
Door jarenlange ervaring op het gebied van (loopbaan)coaching en counseling richt ik me voornamelijk op individuele persoonlijke ontwikkelvraagstukken binnen organisaties waaronder stress en burn-out problematiek, talentmanagement, loopbaanbegeleiding en bedrijfsmaatschappelijk werk.
Daarnaast richt ik me ook op relatievraagstukken waaronder relatiecoaching en relatietherapie.

De spiegel die ik voorhoud is soms confronterend, maar brengt wel een beweging opgang. Immers om echt te ontwikkelen moet je zijn waar het spannend is. Bij de ontwikkeling richt ik me op belemmerende overtuigingen en identiteit en ga ik naar een dieperliggend niveau om de gedragsverandering(en) te bewerkstelligen.

Mijn stijl is open en direct, betrokken en warm, met gevoel voor humor om dingen te relativeren.

Ik ben opgeleid via Phoenix Opleidingen (Relatietherapie opleiding en de opleiding Systemisch Werken),
Daarnaast heb ik het “Houd me Vast” programma gevolgd bij ICEEFT en ben ik gecertificeerd als basis EFT therapeut (Emotionally Focused Therapy) bij ICEEFT.
Via CHE Christelijke Hogeschool Ede (Post-hbo Bedrijfsmaatschappelijk Werk)
Via Parre en Deden (Intensieve training Systemisch kijken en de training “het is nooit te laat voor een gelukkige jeugd” waaronder de module “de relatie”)
Via Business universiteit Neyenrode (Talent Management Masterclassess).
Via Vidarte (Master NLP, Systemisch Coachen en Familieopstellingen).
Via NCOI (Post Bachelor HBO Coaching en begeleiding)